Ερωτηματολόγιο ικανοποίησης πελατών Shell Ελλάδας

Καλώς ορίσατε στην Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών Shell. Εκτιμάμε τα σχόλια σας και σας ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώνετε για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.

Παρακαλώ απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις σχετικά με την επίσκεψή σας σε πρατήριο Shell. Παρακαλώ κοιτάξτε την απόδειξη που έχετε στα χέρια σας.

Για να βρείτε τις πληροφορίες επίσκεψής σας κάντε κλικ εδώ.

Εάν στην αρχή της απόδειξης αναγράφεται η επωνυμία πρατηρίου ΜΥΡΤΕΑ ή ΕΡΜΗΣ, τότε εισάγετε τον τριψήφιο κωδικό πρατηρίου (κυκλωμένο με τον αριθμό 1) όπως φαίνεται από το 1ο παράδειγμα απόδειξης.

Εάν στην αρχή της απόδειξης αναγράφεται άλλη επωνυμία, τότε εισάγετε τον 9ψήφιο ΑΦΜ (κυκλωμένο με τον αριθμό 1) όπως φαίνεται από το 2ο παράδειγμα απόδειξης.

/ /

:

 

Βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει και τα 17 ψηφία της κάρτας

Μέσα σε 30 εργάσιμες ημέρες από την ολοκλήρωση της έρευνας αυτής θα πιστωθούν στο λογαριασμό της κάρτας σας Smart Club, 50 Smart πόντοι. Οι Smart πόντοι που θα αποδίδονται λόγω της συμμετοχής σας στην έρευνα θα ανέρχονται κατ’ ανώτατο όριο σε 100 ανά μήνα. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Εάν δεν είστε μέλος του Smart Club ή εάν δεν επιθυμείτε να συμπληρώσετε τον αριθμό της κάρτας σας, μπορείτε να συνεχίσετε στην Έρευνα πατώντας "Έναρξη".

 

Αυτή η εταιρεία και η εταιρεία που διεξάγει την επεξεργασία, η Service Management Group, LLC («SMG»), θα ήθελαν να συλλέξουν δεδομένα από τον υπολογιστή και το πρόγραμμα περιήγησής σας, μεταξύ άλλων τη διεύθυνση IP και τον τομέα, πληροφορίες cookie και χαρακτηριστικά λογισμικού και υλισμικού. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να διευκολύνουμε τις επικοινωνίες μεταξύ της συσκευής σας και των συστημάτων μας, να πραγματοποιούμε δημοσκοπήσεις, να διασφαλίζουμε την ακεραιότητα των δημοσκοπήσεων, να εντοπίζουμε και να προλαμβάνουμε απάτες, να διεξάγουμε έρευνες αγοράς, να διαχειριζόμαστε και να βελτιώνουμε την ιστοσελίδα και τις εφαρμογές μας και να αναλύουμε τη χρήση των υπηρεσιών, να βελτιώνουμε και να αναβαθμίζουμε τις Υπηρεσίες SMG. Η SMG επεξεργάζεται τα δεδομένα που συλλέγει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της SMG είναι διαθέσιμες μέσω του παρακάτω συνδέσμου. Κάνοντας κλικ στο "Έναρξη", συμφωνείτε με τη χρήση των cookies και άλλων τεχνολογιών συλλογής δεδομένων από την SMG.