Ερωτηματολόγιο ικανοποίησης πελατών Shell Ελλάδας

Καλώς ορίσατε στην Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών Shell. Εκτιμάμε τα σχόλια σας και σας ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώνετε για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.

Παρακαλώ απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις σχετικά με την επίσκεψή σας σε πρατήριο Shell. Παρακαλώ κοιτάξτε την απόδειξη που έχετε στα χέρια σας.

Για να βρείτε τις πληροφορίες επίσκεψής σας κάντε κλικ εδώ.

Εάν στην αρχή της απόδειξης αναγράφεται η επωνυμία πρατηρίου ΜΥΡΤΕΑ ή ΕΡΜΗΣ, τότε εισάγετε τον τριψήφιο κωδικό πρατηρίου (κυκλωμένο με τον αριθμό 1) όπως φαίνεται από το 1ο παράδειγμα απόδειξης.

Εάν στην αρχή της απόδειξης αναγράφεται άλλη επωνυμία, τότε εισάγετε τον 9ψήφιο ΑΦΜ (κυκλωμένο με τον αριθμό 1) όπως φαίνεται από το 2ο παράδειγμα απόδειξης.

/ /

:

 

Βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει και τα 17 ψηφία της κάρτας

Μέσα σε 30 εργάσιμες ημέρες από την ολοκλήρωση της έρευνας αυτής θα πιστωθούν στο λογαριασμό της κάρτας σας Smart Club, 50 Smart πόντοι. Οι Smart πόντοι που θα αποδίδονται λόγω της συμμετοχής σας στην έρευνα θα ανέρχονται κατ’ ανώτατο όριο σε 100 ανά μήνα. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Εάν δεν είστε μέλος του Smart Club ή εάν δεν επιθυμείτε να συμπληρώσετε τον αριθμό της κάρτας σας, μπορείτε να συνεχίσετε στην Έρευνα πατώντας "Έναρξη".

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να συλλέξει αυτόματα πληροφορίες για την επίσκεψή σας και τα συστήματά σας. Όλες οι πληροφορίες σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη διενέργεια των ερευνών στις οποίες αφορούν τα ερωτηματολόγιά μας , για συσχετιζόμενους σκοπούς έρευνας αγοράς, για διαβεβαίωση της ακεραιότητας της διαδικασίας της έρευνας και για τη διαχείριση και βελτίωση της ιστοσελίδας μας. Περισότερες πληροφορίες διατίθενται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας. Πατώντας «Έναρξη» σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies και άλλων τεχνολογιών συλλογής δεδομένων, κατά τα ανωτέρω.