Shell Norge Kundetilfredshetsundersøkelse

Velkommen til Shells spørreundersøkelse vedrørende kundetilfredshet. Vi setter pris på din tilbakemelding og at du tar deg tid til å fylle ut vår korte spørreundersøkelse, som tar 2-3 minutter.

Vennligst skriv inn følgende informasjon:

Klikk her for å finne din besøksinformasjon.

/ /

:

 
 

Når du har fylt ut undersøkelsen, får du muligheten til å bli med i trekningen vår. Du må være 18 år eller eldre for å delta. Klikk på koblingen nederst på siden for å se de offisielle reglene for trekningen.

Dette selskapet og behandlerparten, Service Management Group, LLC (“SMG”), ønsker å samle data fra datamaskinen og nettleseren din, inkludert din IP-adresse og ditt domene, informasjonskapselinformasjon og programvareattributter. Vi bruker disse dataene til å forenkle kommunikasjon mellom din enhet og våre systemer, levere spørreundersøkelser, sikre spørreundersøkelsesintegritet, oppdage og forhindre svindel, gjennomføre markedsforskning, administrere og forbedre våre nettsider og applikasjoner samt analysere bruken av og forbedre og styrke SMG-tjenester. SMG behandler data som innsamles i USA. Mer informasjon om SMGs personvernspraksiser er tilgjengelig via koblingen nedenfor. Ved å klikke på "Start" godtar du SMGs bruk av informasjonskapsler og andre datainnsamlingsteknologier.