Shell Danmark Kundetilfredshedsundersøgelse

Velkommen til Shells kundetilfredshedsundersøgelse. Vi værdsætter din feedback og sætter stor pris på, at du tager dig tid til at udfylde vores undersøgelse.

Angiv venligst følgende oplysninger.

Klik her for at finde din besøgsinformation.

Hvis du ikke kan finde ”Stations Nr.”, kan du klikke på linket ”Find den station, jeg har besøgt” nederst på siden.

/ /

:

 
 

Ved gennemførelse af denne undersøgelse får du mulighed for at deltage i vores konkurrencer. Du skal være 18 år eller derover for at deltage. Klik på linket nederst på siden for at se de officielle konkurrenceregler.


Dette websted bruger cookies til automatisk at indsamle oplysninger om dit besøg og dine systemer. Medmindre du samtykker til andet, bliver dine oplysninger kun brugt til at udarbejde markedsanalyser, sikre integriteten af undersøgelsesprocessen og administrere og forbedre webstedet samt - hvis du bevæger dig videre rundt på vores websted - at få mere at vide om, hvordan du bruger vores indhold, og som en hjælp til at gøre din oplevelse endnu bedre, når du besøger vores websted. Du kan læse nærmere om vores brug af oplysninger ved at klikke på "Beskyttelse af personlige oplysninger" nedenfor. Ved at klikke på "Start" accepterer du vores brug af cookies og andre teknologier til indsamling af data.