Shell Magyarország Ügyfél elégedettségi felmérés

Üdvözöljük a Shell ügyfél-elégedettségi felmérésének oldalán! Számunkra fontos az Ön visszajelzése. Köszönjük, hogy időt szakít a felmérésünkre.

Kérjük, írja be az alábbi információkat arra a látogatására vonatkozóan, amely alkalmával kapta ezt a meghívót.

Kattintson ide a látogatásával kapcsolatos információkért.

/ /

:

 
 

Jelen ügyfélelégedettségi kérdőívet társaságunk nem a fogyasztóvédelem körébe eső panaszok bejelentésére, kezelésére tartja fent, kérjük ilyen jellegű bejelentéseit ne itt tegye meg. A Shell Hungary zRt. a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény hatálya alá tartozó fogyasztói panaszokat kizárólag a Panaszkezelési folyamatleírásában (www.shell.hu/panaszkezeles) megjelölt elérhetőségein fogadja.

Ez a weboldal cookie-k alkalmazásával automatikusan adatokat gyűjt az Ön weblap-látogatási szokásaival és a rendszerével kapcsolatban. Az Önnel kapcsolatos összes adatot kizárólag idekapcsolódó piackutatási célból végzett felmérésekhez, a felmérésvégzés integritásának biztosításához, valamint weboldalunk működtetéséhez és fejlesztéséhez használjuk. Részletes információkat az Adatvédelmi irányelvek című részen talál. A „Indítás” gombra kattintva Ön hozzájárul, hogy cookie-kat és más adatgyűjtési technológiát alkalmazzunk.